Informatie en contact

Wie is (de stuwende kracht achter )Woesh!?

Het kon eigenlijk niet uitblijven dat ik, (Maria van Tuinen, 45 jaar) een organisatiebureau als 'Woesh!' zou beginnen. Regelmatig organiseerde ik al vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en surpriseparty's. Ook coördineerde ik vele jaren graag de activiteiten die op de basisschool van mijn zoons plaatsvonden. Ik vond het ontzettend leuk om voorzitter en dus onderdeel te zijn van de oudervereniging. Je zou kunnen zeggen dat het organiseren mij in het bloed zit. Inmiddels heb ik al veel mooie opdrachten mogen uitvoeren, met zeer veel plezier! Momenteel richt ik me met name op het weddingplannen cq ceremoniemeesterschap. Ik ben gediplomeerd weddingplanner en ben aangesloten bij Trouwcollectief Friesland. Ik ben secretaris in het bestuur van dit unieke samenwerkingsverband. Wat ik zo leuk vind aan organiseren en coördineren, is het tot in detail regelen van een huwelijk cq evenement, waarbij je relatief snel resultaat ziet en wat alleen maar blije gezichten oplevert. Ik ben ook zeker iemand die aan de details denkt, mijns inziens is dat een van de belangrijkste kwaliteiten om een huwelijksfeest, evenement of activiteit te laten slagen!
 

Hierin onderscheidt Woesh! zich van andere evenementenbureaus:

  • Door mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels een goed netwerk opgebouwd en kan ik goed inschatten welke leverancier goed bij jullie cq jullie bruiloft zouden passen
  • Er is sprake van directe communicatie waarbij ik van begin tot eind uw vaste contactpersoon ben
  • Woesh! is op de hoogte van vele mogelijkheden in Friesland, heel veel locaties zijn ter plaatse bezocht, alle (extra) mogelijkheden kan Woesh! snel in kaart brengen 
  • Gunstig tarief 
  • Woesh! heeft flexibiliteit hoog in het vaandel, het gaat om denken en doen, we denken ook buiten de lijntjes. Wat u uit handen wilt geven regelen wij, u bepaalt!
  • Flexibele bereikbaarheid: geen 9 tot 5 mentaliteit, ook 's avonds of in de weekenden kunt u Woesh! bereiken

Wil je meer informatie, een vrijblijvende afspraak maken of een offerte opvragen? Bel 06-23123003 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Woesh weddingplanner

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

06-23123003

 

Sweelinckstraat 52

8916 GW Leeuwarden

Nederland